Menu

NatraCure – Next level health gel oplossingen

Home NatraCure – Next level health gel oplossingen
NatraCure – Next level health gel oplossingen

Sinds kort hebben we NatraCure aan ons mooie assortiment mogen toevoegen. De samenwerking met PolyGel (het moeder bedrijf van NatraCure) zorgt ervoor dat hierdoor een enorm assortiment producten voor jouw gezondheid hiermee beschikbaar komen in Nederland en België.

NatraCure is bijzonder, omdat het qua materiaal en design straatlengtes voor ligt op andere gel fabrikanten. PolyGel heeft ooit aan de wieg gestaan van bijvoorbeeld de gel zooltjes van Scholl (je weet wel, van die reclames op tv). Hoewel men destijds het merk (Silipos) verkocht heeft, is de technologie wel bij PolyGel gebleven. En men heeft de producten daarna verder door ontwikkeld naar een niveau dat eigenlijk wel ongeëvenaard genoemd kan worden.

Maar wat maakt de NatraCure producten dan zo speciaal? We nemen je even mee in de belangrijkste eigenschappen.

Pijn verminderen

NatraCure oplossingen tegen zere voetenHet zal je niet verbazen dat de gel producten veelal bedoeld zijn om pijn aan (o.a.) je voeten te verminderen. De NatraCure producten zijn zeer zacht en daarom nemen ze uitstekend druk weg op plekken waar druk voor pijn zorgt. En omdat de producten zo slim ontworpen zijn, heb je doorgaans niet eens in de gaten dat je de producten aan hebt.

Dat noemen ze bij NatraCure de toegevoegde waarde voor jouw welzijn. Namelijk dat je niet stil hoeft te staan bij de pijn die je aan je lichaam hebt en gewoon pijnloos kunt doen waar je zin in hebt. En dat zien we bij Pedimarkt natuurlijk graag.

Goed voor de huid

Maar zacht is natuurlijk niet hetgeen wat NatraCure nou zo bijzonder maakt. Uiteraard, het slimme design vind je zeker niet overal, maar de SmartGel van NatraCure doet nog iets. Deze gel is voorzien van minerale olie, vitamine E en aloë vera om de huid te hydrateren, te voeden en te beschermen. Dus naast dat het pijn wegneemt, zorgt het ook nog eens voor voeding van de huid, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt. Kijk, dat vind je dus niet bij andere producten.

Super sterk

WellnessOK, het vermindert de pijn, is gezond voor de huid, zit lekker zacht en comfortabel. Gaat het dan wel lang mee, hoor ik je vragen? Dat is nou juist ook weer zo’n geweldig voordeel van de NatraCure gel producten. Het is oersterk!

Bij veel vergelijkbare producten (of eigenlijk kun je ze niet vergelijken) moet je toch een beetje voorzichtig doen om ervoor te zorgen dat het niet breekt of scheurt.

NatraCure is anders. Natuurlijk moet je altijd netjes met spullen omgaan, maar we hebben zelf even de proef op de som genomen. We hebben een hamerteen kussentje van dit materiaal genomen en zijn onze spierballen gaan testen. Tot bijna trillende handjes aan toe hebben we aan het materiaal getrokken maar het is niet kapot gegaan. Al met al best wel indrukwekkend dus.

CE markering conform MDR

Misschien heb je er wel eens van gehoord. De MDR komt er aan. Eh, wat? Ja, de MDR. Dit staat voor Medical Device Regulations. Dit is nieuwe wetgeving uit Europa, dat vanaf mei 2020 gaat gelden medische hulpmiddelen. De NatraCure producten (en eigenlijk alle producten van PolyGel), gaan voldoen aan deze zeer strenge eisen. Dit betekent dat deze producten een hoge kwaliteit hebben en dat ze doen wat ze zeggen te doen.

De MDR vereist namelijk dat bedrijven die dergelijke claims doen, dat ook kunnen aantonen. Dat is natuurlijk logisch, want het is natuurlijk niet wenselijk als bedrijven gaan roepen dat een product ergens voor werkt, terwijl dat helemaal niet het geval is. En hoe logisch dit ook klinkt, in de praktijk blijkt natuurlijk vaak genoeg dat het helemaal niet altijd zo logisch is.

Wat dat betreft zit je met NatraCure en PolyGel helemaal goed.

Wil jij deze innovatieve top producten ook proberen? Bekijk dan ons assortiment en ervaar het zelf!

      17-01-2020 12:18
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies