Categorieën
Selecteer je taal
Home Sale Antibacterieel Mondmasker met zilvergaren (camouflage)

Antibacterieel Mondmasker met zilvergaren (camouflage)

Antibacterieel Mondmasker met zilvergaren (camouflage)
7 Reviews | Review toevoegen

Deze antibacteriële mondmaskers zijn gemaakt met zilvergaren en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het zilvergaren heeft een antibacteriële werking, ideaal dus!

Artikelnummer

A0077M9 

€ 14,95
€ 9,95
Prijs per Stk
Variatie: Antibacterieel Mondmasker met zilvergaren (camouflage)
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
 

Eenvoudig ademen

Door gebruik te maken van sterk, maar fijn materiaal (Polyamide) kun je heel goed door het masker heen ademen. Hierdoor heb je niet het benauwde gevoel dat je wel bij andere maskers hebt. Het gedeelte dat de mond en neus bedekt, loopt door tot aan de oren, waardoor het goed afsluit. 

Zilvergaren staat bovendien bekend om zijn vermogen om vocht sneller af te laten voeren, waardoor het mondkapje droog blijft en aangenaam om te dragen.

Antibacterieel mondkapje met zilvergaren

Dit herbruikbare mondkapje is voorzien van zilvergaren. Zilver staat bekend om zijn capaciteit om bacteriën en schimmels te doden. 

Door toepassing van zilvergaren worden bacteriën, schimmels en virussen die mogelijk op het mondkapje komen actief bestreden. Het mondkapje desinfecteert zichzelf als het ware en is daarmee wellicht het meest hygiënische herbruikbare mondkapje dat er bestaat. Ook geurtjes worden door het zilver geneutraliseerd.

Uiteraard dien je dit mondkapje wel regelmatig te wassen, want vuiligheid kan de werking van het zilvergaren aantasten. Wassen kan tot wel 200 !! keer, zonder dat het zilver zijn werking verliest.

Instelbaar

Ieder hoofd is anders en dus is het ook aan te bevelen dat je zelf kunt instellen hoe strak het masker moet zitten. Daardoor is dit masker (in 1 maat verkrijgbaar) voor vrijwel iedereen geschikt.

Samenstelling

  • 9% zilvergaren, 89% polyamide, 2% elastan

 

Let op: ondanks de aanwezigheid van zilver is dit mond en neusmasker geen gecertificeerd medisch mondmasker !

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

marjan - 12-01-2022 09:56

Heel tevreden, goed op maat te maken en handig met een gehoorapparaat, door dat de touwtjes om je hoofd gaan.
Blijven ook na wassen prima in vorm

Peter Stoopman - 21-12-2021 09:56

Even de juiste maat bepalen en vastknopen, makkelijk dat je het mondkampje snel op en af kan doen omdat het om je nek hangt en je geen vervelende bandjes achter je oren hebt zitten.
Ik heb zelf kort haar, maar voor mensen met lang haar is het denk ik minder aantrekkelijk zo'n bandje achterop je hoofd.
Het draagcompfort is prima, fijne stof, wat wel een béétje tegenvalt is dat de bovenrand ook van elastiek is en je deze dus niet over je neus kunt vouwen zoals bij een wegwerp kapje, hierdoor ontstaat er ruimte naast je neus waardoor je bril iets sneller beslaat.
Al met al toch een prettig ding.

Cecilia van der Grient - 14-12-2021 20:52

IK ben er niet erg blij mee omdat ik het te dik vind, kan er niet door ademen. De kleur vind ik wel mooi en ook fijn dat het niet om je oren zit. Maar moet erbij zeggen , ik heb sowieso een grote hekel aan die krengen om te beginnen. Ik had specifiek deze gezocht vanwege zilvergaren.

Ria Agterberg - 20-11-2021 03:46

Ik begrijp de opmerking van Dick den Dulk niet dat je de elastiekjes vast moet zetten. Ik kan hem zo opzetten, de elastiekjes zitten om mijn hoofd heen. Gelukkig niet om mijn oren want daar zitten al mijn bril en mijn gehoorapparaatjes. Toen ik een mondmasker had met het elastiekjes om mijn oren moest ik uitkijken dat mijn bril goed bleef zitten, een gehoorapparaatje was al wel eens op de grond gevallen toen ik dat mondkapje gebruikt had.

Ria Agterberg - 20-11-2021 03:39

Ik ben een brildrager en ik heb ook gehoorapparaatjes, daarom zijn deze mondkapjesideaal voor mij. Het elastiek zit niet om de oren maar achterop het hoofd. Bovendien heeft het zilvergaren een antibacteriële werking en de vorm is prima.

Dick den Dulk - 14-06-2021 12:35

Even zelf de elastiekjes vast zetten

Dick den Dulk - 14-06-2021 12:34

Even zelf de elastiekjes vast zetten

Aantal

Prijs per Stk (incl. btw)

1 of meer

€ 14,95  € 9,95

3 of meer

€ 14,95  € 9,45

5 of meer

€ 14,95  € 8,95

10 of meer

€ 14,95  € 8,70

0